perjantai 21. maaliskuuta 2014

Vitutus maximus

Mulla ei suunnitelmat tunnu ikinä menevän, niin kuin haluan. Saimaa reissun jälkeen ajatus oli treenata kunnolla reilun viikon ja pitää muutama päivä lepoa ennen kisoja. Vain päivä kotiin saapumisesta poju tuli kipeeksi ja itsellä alkoi samoihin aikoihin lievä kurkkukipu. Himmailin kotona sairaan pojun kanssa, jolla sitten todettiin korvatulehdus, ja pojun elämän ensimmäinen antibioottikuuri oli todellisuutta. Ajattelin, jos nyt lepää kunnolla niin en tule enempää kipeeksi. Kuulostaa järkevältä?

Niinpä niin, kerrankin kun oikeasti lepään pienten flunssaoireiden ilmaannuttua, niin saan vuosisadan sitkeimmän limataudin, joka tuntuu vain pahenevan päivä päivältä. Kaikkea löytyy limaa irtoaa, kurkku on karhea, pää tuntuu välillä räjähtävän, on kuumetta ja lihassärkyä. Liikunta on ollut telakalla yli viikon ja kunnon kiipeily sessioista on vielä pidempään. Lohturuoka ja herkut tuntuu maistuvan liiankin hyvin ja oma peilikuva ärsyttää päivä päivältä enemmän. Muiden liikunta suoritukset ja hehkutukset aiheuttaa haikeutta ja kateutta, ennen kaikkea suurta ärsytystä, kun ei itse pääse liikkumaan. Sairaana ollessa saan taas todeta, miten paljon liikunta ja erityisesti kiipeily merkitsee minulle. Mies on saanut kokea todenteolla kiukutteluani ja ihme on, että hän ei vielä ole suuttunut minulle.


Se mikä ärsyttää ehkä eniten on kisojen väliin jääminen (jostain syystä olin ihan täpinöissäni Norppabouldereista), mutta sydämen hakatessa valmiiksi tuhatta ja sataa on järkevämpää jättää kisailu muille. Toivon oman mielenterveyden ja miehen takia muutosta tähän sairasteluun, tai muuten tänne muuttaa yksi kiukkuinen ampiainen pysyvästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti