tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kisareittien fiilistelyä


Pieni joukko Joensuulaisia suuntasi Voemalle siinä toivossa, että sieltä löytyisi vielä muutama SM boulder kisareitti testattavaksi. Löytyihän niitä ja finaalireitit tervehtivät iloisena heti sisälle päästyämme. Kisoja oli seurattu joko paikan päällä tai netin välityksellä, joten muuvit finaalireiteille oli suurin piirtein halussa. Varmaan jokaisella oli haaveena päästä edes yksi kisareitti ylös, joka toteutuikin kaikkien kohdalla. Naisten toinen finaalireitti osottautui helpoimmaksi ja se meni flashinä. Entäs ne muut reitit? Noh, pakko sanoa kunnioitus kyllä kaikille, jotka sai ne kiivettyä. Omat yritykset olivat lähinnä koomisia bonusotteiden hakemisia. Joo, ei ollut mun päivä. Reissun kuskilla taas kulki eikä pieni flunssa tuntunut kaveria haittaavan päivä vastoin. Vakuuttavalla tavalla J.K kävi reittejä yrittämässä ja useimmat reitit sai topattuakin. Ehkä mun pitää koittaa tuota flunssa taktiikkaa seuraavalla kerralla... Mutta annetaan tällä kertaa kuvien puhua puolestaan, sillä kerrankin kamera oli mukana ja kuviakin tuli otettua.

J.K ja naisten neljäs finaali reitti.

Close but no cigar, bonusta tavoiteltiin mutta ei vaan saatu kiinni.

J.S samalla reittillä

Mielenkiintoinen oranssi reitti, jossa ahterin nostaminen patjasta on työvoitto. 

Kovaa yritystä päästä seuraavalle otteelle, joka on kaukana tai sitten kiipeilijät olivat vain heikkoja eivätkä päässeet jalan päälle kunnolla.


J.K palauttelee ja J-P.S kiipee lilaa reittiä

Betan luku on tärkeä osa kiipeilyä.

J.S ja musta karsinta reitti. Tää on niin menossa...

Ehkei sitten kään...

J.K:n tyyli näyte samalle reitille

J-P.S demostroi miten tehdään oikea oppinen kurki

1 kommentti:

  1. Oivaltavasti käänsit mun hetkellisen masentumisen palautteluksi! JP keksi kyl hienon kurkimuuvin, vielä jos keksitään reitti jolla sitä tarvii :)

    VastaaPoista